Over De Lift

De Lift is het grootste onafhankelijke liftenbedrijf in België. We onderhouden, herstellen en moderniseren liften van alle merken. Onze nieuwbouwafdeling installeert energiezuinige liften van het merk ION. Met een team van meer dan 120 liftspecialisten geven we uw lift de beste zorg.

De Lift heeft 9500 liften in onderhoud en het klantenbestand groeit elke dag. Ondertussen telt ons team meer dan 120 liftspecialisten. De Lift draagt zorg voor grote en kleine liften van alle merken. Dit zijn onze belangrijkste troeven:

Vakbekwaamheid en ervaring

Bijna alle medewerkers van De Lift zijn al jaren actief in de liftensector. Ze kennen alle soorten liften door en door. De Lift biedt kennis én technische ervaring.

100% service voor alle merken

Voor haastwerk hoeft u niet te vrezen: wij geven onze techniekers de tijd voor een grondig en kwaliteitsvol onderhoud van uw liftinstallatie.  

Snelle interventies

Bij herstellingen en noodgevallen zijn onze medewerkers snel ter plaatse. Met een voorraad van meer dan 3000 originele wisselstukken heeft De Lift altijd onderdelen voor herstellingen van alle liftmerken.

Open technologie

De Lift plaatst enkel installaties met open technologie en werkt met onderhoudscontracten van 1 jaar. Wij willen onze klanten niet verplichten om zich aan ons bedrijf te binden. Liever verdienen wij uw vertrouwen met onze service en constante kwaliteit.

De Lift is actief in heel België vanuit kantoren in Oostende, Gent, Aartselaar, Herk-de-Stadt, Zaventem, Waremme en Tournai.

Heeft u nog vragen? Neem een kijkje op onze FAQ-pagina voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Contacteer ons

Een noodgeval of panne?

Bel 0800 204 04 voor de snelle service van De Lift.

Het gratis noodnummer is dag en nacht bereikbaar. Ook in het weekend.