Vakbekwaamheid en ervaring

 

Nagenoeg alle medewerkers van De Lift bvba zijn al jaren werkzaam in de liftenbouw. Ze kennen de technologie van vrijwel alle merken liften door en door. Wij hebben een combinatie van kennis en vakbekwaamheid in huis, die uniek is in de sector. 

 

Service en kwaliteit, 24/7

 

Snelle service en uitstekende kwaliteit zijn de paradepaardjes van De Lift bvba. Bij depannages en noodgevallen zijn onze medewerkers snel ter plaatse en 24/7 beschikbaar. Voor haastwerk hoeft u niet te vrezen: wij geven onze techniekers ruim de tijd voor een grondig en kwaliteitsvol onderhoud van uw liftinstallatie. 

 

Snelle interventies

 

Onze huisleverancier Elvaparts is groothandel in liftonderdelen van alle Europese merken. Elvaparts is gehuisvest op onze bedrijfssite. Zo hebben wij altijd onderdelen van alle liftmerken op voorraad en binnen handbereik. 

 

Open technologie

 

Geen exclusiviteit in de bedrijfsfilosofie van De Lift bv; wij plaatsen enkel installaties met open technologie. Wij willen onze klanten niet verplichten om zich aan ons bedrijf te binden. Liever verdienen wij hun vertrouwen met onze service en constante kwaliteit.