Vakbekwaamheid en ervaring

 

Nagenoeg alle medewerkers van De Lift bvba zijn al jaren werkzaam in de liftenbouw. Ze kennen de technologie van vrijwel alle merken liften door en door. Wij hebben een combinatie van kennis en vakbekwaamheid in huis, die uniek is in de sector. 

 

Service en kwaliteit, 24/7

 

Snelle service en uitstekende kwaliteit zijn de paradepaardjes van De Lift bvba. Bij depannages en noodgevallen zijn onze medewerkers snel ter plaatse en 24/7 beschikbaar. Voor haastwerk hoeft u niet te vrezen: wij geven onze techniekers ruim de tijd voor een grondig en kwaliteitsvol onderhoud van uw liftinstallatie. 

 

Snelle interventies

 

Onze huisleverancier LMC is groothandel in liftonderdelen van alle Europese merken. LMC is gehuisvest op onze bedrijfssite. Zo hebben wij altijd onderdelen van alle liftmerken op voorraad en binnen handbereik. 

 

Open technologie

 

Geen exclusiviteit in de bedrijfsfilosofie van De Lift bvba; wij plaatsen enkel installaties met open technologie. Wij willen onze klanten niet verplichten om zich aan ons bedrijf te binden. Liever verdienen wij hun vertrouwen met onze service en constante kwaliteit.

EEN NOODGEVAL? EEN PANNE?

Bel ons gratis noodnummer

0800 204 04

CONTACT

De Lift bvba

Telefoon 09 329 60 57

Fax 09 329 60 59

advies@delift.be

Vinc_otte-Stickers_CERT_ISO 9001.jpg
Vinc_otte-Stickers_CERT_VCA1.jpg